Adezz vattenskål av cortenstål eller belagt stål? Hjälp med ditt val!

Det senaste året har många gjort mycket arbete i trädgården. Mer än någonsin! Bakgården måste bli en plats där många timmar kunde spenderas, för att skapa en ultimat semesterkänsla. Många vill skapa en lugnande, lugnande och naturlig effekt i trädgården genom att skapa en damm. Men alla har inte plats i trädgården för en damm. En damm är också mindre användbar med små barn som går runt i din trädgård. En Adezz vattenskål erbjuder lösningen. Det finns flera vattenskålar tillgängliga i vårt sortiment. I den här artikeln hjälper vi dig med ditt val!

Adezz vattenskål; en minidamm i din trädgård eller balkong
En Adezz vattenskål är faktiskt en sorts minidamm som du kan placera inte bara i din trädgård, utan även på din balkong. Med en Adezz vattenskål kan du snabbt och enkelt skapa en speciell atmosfär i din trädgård, utan att behöva gräva ett hål eller ta för mycket plats. Allt du behöver göra är att placera skålen på önskad plats i trädgården.

Har du hittat rätt ställe? Sedan fyller du ditt vattenelement med vatten, vattenväxter och småfiskar. Vackert att se! Adezz vattenskål kommer också att locka till sig insekter, fåglar, trollsländor och fjärilar. Vad mysigt det är!

Adezz vattenskål cortenstål

Adezz vattenskål av cortenstål, belagt stål eller polymerbetong
I vårt sortiment hittar du vattenskålar av cortenstål, belagt stål eller polymerbetong. Låt oss ta en närmare titt på dessa material.

Adezz vattenskål av cortenstål
Cortenstål har två speciella egenskaper. För det första är detta den slående brun-orange rostfärgen, färgen som du omedelbart kommer att känna igen Corten-stål. Om du beställer och tar emot vattenskålen av cortenstål kommer du inte direkt att se denna rostfärg. Denna färg syns först efter att produkten har utsatts för vind och väder i flera månader. När detta rostskikt väl har bildats är det också ett utmärkt skyddsskikt mot ytterligare korrosion.

En annan speciell egenskap hos en Adezz vattenskål gjord av cortenstål är att detta material inte kan brytas. Och det är precis vad du vill; en hållbar produkt som håller i flera år.

Det fina med cortenstål är att det passar in i alla trädgårdsstilar; i den naturliga trädgården, romantisk trädgård och modern trädgård. Den brunorange färgen, till exempel, kombineras utmärkt med grönskan hos gräs, växter och buskar.

Adezz vattenskål av belagt stål
Visst kan det vara så att du inte är helt galen i cortenståls rostfärg. Eller så passar den helt enkelt inte i din trädgård. Då kan du även välja en Adezz vattenskål av belagt stål.

Stål är mycket starkt och även extremt lämpligt för utomhusbruk. Stål är väldigt underhållsvänligt, när skålen väl är på plats behöver du inte oroa dig så mycket längre. Det är viktigt att du inte använder aggressiva rengöringsmedel eller en skursvamp, eftersom det kan påverka beläggningen. Stål är motståndskraftigt mot fukt, korrosion och frost.

Vattenskål av Adezz polymer betong
En Adezz vattenskål av polymerbetong är också ett utmärkt val om du letar efter en vattenskål. Polymerbetong består av naturliga råvaror som kvarts, basalt och granit. Detta material har ett lugnt och naturligt utseende och är hållbart. Som ett resultat är en Adezz vattenskål av polymerbetong också extremt lämplig för industriområden och andra offentliga utrymmen. Vandalister måste vara väldigt bra på att bryta sönder detta material. Polymerbetong har en otroligt lång livslängd och ser till att du kan njuta av din nya vattenskål från Adezz i många år framöver.

Vanliga egenskaper
Vad du än väljer är en Adezz vattenskål gjord av de allra bästa materialen. Vi har listat ett antal speciella och vanliga funktioner för dig:

Korrosionsbeständig
Tål alla väderpåverkan (fukt, frost, värme och stora temperaturskillnader)
De kan ta stryk
Underhållsvänlig
Kan lätt vara ute

Leave a Reply

Your email address will not be published.